SANANGO BARCELONA

Som Sanango, un grup de terapeutes holístics amb el desig de facilitar diferents teràpies naturals integrals. Creiem que la salut consisteix en el benestar global de l’individu, no solament del cos físic, sinó del físic, l’emocional, el mental i l’espiritual.

TERÀPIES NATURALS A BARCELONA

Posem a la teva disposició diferents eines terapèutiques per equilibrar les energies del Cel i la Terra. Armonitza’t amb la divinitat que ets i que t’envolta, aquesta energia intangible que no es veu però se sent en el més profund del teu cor. Tens a la teva disposició diversos mètodes per despertar la teva consciència, el teu potencial, la teva veritable essència.

TANTRA A BARCELONA

El Tantra et guiarà perquè prenguis consciència de qui ets, del teu cos, de la teva sexualitat i de les teves creences limitants. El massatge tàntric és una eina molt potent que pot enderrocar anys o dècades de bloquejos sexuals i emocionals, és una teràpia tremendament efectiva que s’ha de fer de les mans d’un terapeuta tàntric professional. Es pot complementar les sessions de massatge tàntric amb hatha ioga i medicina Ayurveda, per sostenir millor el procés personal.

A Sanango Barcelona també pots aprendre Tantra amb els diferents tallers que posem a la teva disposició des del cor. Els cursos de Tantra i de massatge tàntric són per a amateurs i per a professionals, en qualsevol cas, suposen un procés de creixement personal profund i guiat.

HATHA IOGA A BARCELONA

El hatha ioga et donarà una major comprensió del teu cos, de la teva respiració i els teus límits. A més de millorar la teva flexibilitat física i mental, el ioga t’ajudarà a calmar teu esperit. La meditació i els pranaiames que formen part de les sessions de hatha ioga et portaran a sentir una pau profunda i ser capaç d’incrementar la teva concentració.

AYURVEDA I MASSATGE HINDÚ

La medicina aiurvèdica és un mètode hindú que ha demostrat la seva gran efectivitat durant més de cinc mil anys. Aquest mètode de salut s’adapta al teu dosha (vata, pitta o kapha), perquè la teràpia sigui més eficaç. El massatge hindú o massatge ayurvèdic barreja olis i essències per equilibrar el teu dosha alhora que relaxa profundament el teu cos. Un dels aspectes als quals més importància dóna l’aiurveda és la higiene intestinal, a més de netejar els intestins, la dieta i diversos exercicis iòguics s’encarreguen de mantenir-los nets. Més del 90% de les malalties que patim avui en dia tenen el seu origen un uns intestins malalts.