MASSATGE TÀNTRIC A BARCELONA

El massatge tàntric és un bell mètode de buscar l’equilibri entre la feminitat i la masculinitat. La pràctica d’aquest ritual tàntric et porta a estats de profunda relaxació i a una presa de consciència de la teva sexualitat que altres camins (per exemple: el ioga, la meditació o teràpia psicològica) trigarien anys. Aquest massatge és especialment efectiu per curar bloquejos sexuals (anorgàsmia, impotència, disfunció erèctil, vaginitis, etc.).

SANACIÓ SEXUAL

La cura sexual o sanació de bloquejos és un dels efectes del massatge tàntric, però no la seva finalitat. Per expandir la teva consciència i evolucionar com a ésser humà, has de recórrer un camí. Al llarg d’aquest camí de creixement personal pot ser que descobreixis limitacions que no coneixies, i és possible que sentis por, però aquesta por és una porta al teu veritable ser, tu tens el poder de fer aquest pas.

MASSATGE TÀNTRIC PER A DONES

Hi ha aspectes del massatge hindú que són iguals per a dones i per a homes. No obstant això, el massatge tàntric per a dones involucra tècniques específiques i estimula la sexualitat femenina de formes diferents. L’exemple més clar de la màgia sexual del Tantra és el massatge de yoni, una sèrie de pressions i moviments a la zona genital de la dona, que desbloqueja l’energia sexual i provoca sensacions habitualment desconegudes. Algunes de les sensacions noves són l’orgasme de punt G, els orgasmes múltiples, l’ejaculació femenina o squirting, i diferents tipus d’orgasmes.

El massatge amb cura sexual per a dones té un altíssim percentatge d’èxit en la sanació de trastorns sexuals com l’anorgàsmia femenina, la vaginitis, la manca de libido o la inapetència sexual. A més, l’alliberament d’aquestes limitacions fa que puguis ser una dona més feliç amb tu i amb la teva parella.

MASSATGE TÀNTRIC PER A HOMES

La sexualitat masculina també té aspectes propis que milloren gràcies a l’asaje tàntric per a homes, alguns estan relacionats amb el sexe, però altres no. Pots aprendre tècniques meravelloses i increïbles de ioga sexual que elevaran la teva evolució personal i sexual, a més del massatge cos a cos. Entre les joies amagades durant segles en la tradició tàntrica, cal destacar el control de l’ejaculació i la multiorgasmia masculina. Descobreix també el poder que té l’estimulació del punt G masculí.

Pel que fa a la sanació sexual per a homes, té efectes potents i directes contra trastorns comuns com poden ser la disfunció erèctil, l’ejaculació precoç o l’anorgàsmia masculina (molts homes desconeixen que la pateixen). Aquests problemes sexuals generen frustració individual i de parella, solucionar té efectes significatius en la confiança, l’autoestima i la felicitat.

MASSATGE TÀNTRIC PER PARELLES

El Tantra en parella és una manera excel·lent de millorar la relació, no només la sexualitat. Podeu gaudir d’un massatge tàntric en parella, per separat, amb dos massatgistes tantra, o combinar sessions de massatge individual amb rituals en parella. L’important és que us sentiu còmodes i sigui una experiència que us ajudi a créixer personalment, per això podeu escollir compartir massatgista tàntric o disposar de dues terapeutes tàntrics. Si us animeu, també podeu fer un dels cursos de tantra per a parelles.

MASSATGE TANTRA BARCELONA

Si resideixes a Barcelona, ​​o estàs de visita, pots experimentar la màgia del massatge tàntric de veritat, res a veure amb els anuncis de ‘massatgistes tantra barcelona’ de portals eròtics. Sent l’autèntic misticisme i l’espiritualitat que envolta el ritual tàntric, una infinitat de sensacions de principi a fi, no solament durant el massatge lingam o el massatge yoni. Una dansa d’energies, sexuals, emocionals i de cor a cor.

Ànim, l’aventura està al vostre abast!

Escriu-nos per saber més del que Sanango pot fer per la teva salut en l’apartat de CONTACTE, ens encantarà comunicar-nos amb tu.