CURS MASSATGE YONI BARCELONA

El massatge Ioni és una part del massatge tàntric que se centra a la zona sagrada de la dona (genitals femenins). És un ritual d’adoració a la sexualitat femenina, en què s’estimula amb les mans i el cor.

MASSATGE IONI

Al Yoni és encara més rellevant la importància de tenir una actitud amorosa cap a la chakresvara. Els moviments han de ser suaus, però al mateix temps s’ha d’estimular amb seguretat. Al curs de massatge ioni podràs aprendre les tècniques de massatge tàntric per a dones més importants.

A més dels moviments i el coneixement de l’anatomia femenina (clítoris, punt G, cèrvix, etc.) estudiaràs les maneres adequades de pressionar, en funció del moment i el bloqueig sexual de la dona.

Durant aquest curs de tantra sentiràs el poder femení alliberar des del més profund de l’ànima, deixa que tot flueixi, transcendeix les pors.

TANTRA PER A DONES

El Tantra és transformador, canvia el cos i la ment, més enllà del gènere. però hi ha un tantra per a dones, unes tècniques específiques per curar la sexualitat femenina. De la mateixa manera que el massatge Lingam és la màgia del tantra per a homes, el massatge Yoni porta a les dones a estats de profund plaer i èxtasi.

Els cursos de massatge tàntric són teòrics, però sobretot pràctics. Tal com deia un gran mestre de ioga:

“Un gram de pràctica val més que una tona de teoria.” Swami Sivananda

Veuràs com dur a una dona a l’èxtasi, fins a sentir diversos tipus d’orgasme. Aprendràs a desbloquejar el punt G, i les millors maneres de provocar l’ejaculació femenina, que també de coneix amb el nom de ‘squirting femení’.

En el curs de massatge de yoni veurem diversos aspectes del massatge tantra, aquests són els més importants:

  • Massatge tàntric per a dones
  • meditació tàntric
  • ioga sexual
  • Massatge Yoni
  • Sanació sexual per a dones

Durada: 8 hores

Horari: A concretar

Tots els seminaris de Sanango estan fets amb molt d’amor, per donar a conèixer tots els aspectes del Tantra. Des del hatha ioga, la medicina ayurveda, fins el massatge i el sexe tàntric. Recorda que la sexualitat només és una part del que estudia el tantrisme. Un iogui tàntric utilitza el sexe com un camí més a la realització personal, el samadhi o il·luminació.

Pots contactar si tens algun dubte del camí mística que et proposem i dels tallers de tantra en aquest formulari.