CURS MASSATGE TÀNTRIC BARCELONA

En aquest curs de massatge tàntric aprendràs les bases del Tantra necessàries per donar un massatge tàntric. Per formar-te en massatge tantra hauràs de prendre consciència del teu cos i el de la teva parella.

CURS DE MASSATGE TANTRA

No importa si no tens experiència en massatge tàntric, durant el curs aniràs evolucionant al teu ritme, amb la guia del guru tàntric. Cada persona viu un procés de creixement personal diferent, però en el Tantra no hi ha una meta, el camí és l’important.

L’estudi del massatge tàntric pot portar tota una vida, pel que és essencial prendre-s’ho amb calma. Cada pràctica de massatge és única, i en ella pots aprendre aspectes que ho has vist en un taller de massatge tantra, potser per temps o perquè el temari se centra en les tècniques de massatge.

QUÈ APRENDRÀS AL CURS DE MASSATGE TÀNTRIC?

Durant el taller de massatge tàntric aprendràs aspectes tècnics i conceptes de maneig d’energia sexual. No et centris en la tècnica, aquesta part és només el bàsic, un cop l’has après, podràs observar els detalls subtils que has de gestionar per a un massatge de sanació sexual. Aquests són els aspectes principals que veuràs al curs:

  • Massatge tàntric per a home
  • Massatge tàntric per a dona
  • Massatge tàntric per parella
  • meditació tàntrica
  • massatge lingam
  • massatge Yoni
  • ioga sexual

Durada: 8 hores

Horari: A concretar

Aquest seminari de massatge tàntric té una durada de 8 hores, i els horaris es concreten en funció de les persones que participaran. Si tens algun dubte, si us plau contacta al formulari.

Des de Sanango us animem a descobrir la màgia sexual del Tantra a través del massatge, una forma estupenda d’iniciar-se en el sexe tàntric i el ioga sexual. No tinguis por, un cop des el primer pas, veuràs les meravelles que han estat ocultes i transmeses pels ioguis durant milers d’anys.