CURS MASSATGE LINGAM BARCELONA

El massatge lingam és una part important del massatge tàntric que se centra a la zona genital de l’home (zona sagrada masculina). És un ritual d’adoració a la sexualitat masculina, en general, no només al membre, en el qual s’estimula amb les mans i el cor.

MASSATGE LINGAM

Al Lingam és de gran importància tenir una actitud amorosa cap al chakresvara. Les tècniques de massatge s’han de dur a terme amb suavitat i sensibilitat, però al mateix temps amb seguretat, per transmetre-li a l’home que pot relaxar-se i confiar en tu. Al curs de massatge linga podràs aprendre les tècniques més efectives de massatge tàntric per a homes que han passat de gurus a estudiants durant més de cinc mil anys.

A més de les tècniques d’aquest ritual sagrat i una millor comprensió de l’anatomia masculina (perineu, punt G masculí, testicles, gland, etc) estudiaràs les maneres adequades de pressionar i fer massatges, depenent de l’home i el bloqueig sexual que pugui afectar-li.

Durant aquest curs de tantra sentiràs el poder masculí alliberar-se des del més profund de l’ànima, deixa que tot flueixi, transcendeix les pors.

TANTRA PER A HOMES

El Tantra és un procés de transformació personal, canvia la relació que tens amb el teu cos i el teu esperit, més enllà del gènere. Encara que si hi ha un tantra específic per a homes, unes tècniques concretes per curar la sexualitat masculina. D’una forma semblant al massatge Ioni, que és la màgia del tantra per a dones, el massatge Lingam porta als homes a estats de profund plaer i èxtasi.

En els cursos de massatge tàntric hi ha una part de teoria necessària per comprendre el que es fa, però sobretot hi ha molta pràctica.

El talent és important, però són les hores de pràctica el que fa la diferència. – David Fischman.

Aprendràs diverses formes de portar a un home a èxtasi, inclús li podràs ensenyar a sentir diversos tipus d’orgasmes. Estudiaràs com desbloquejar el punt G masculí, i les millors maneres de controlar l’ejaculació, que també de coneix amb el nom de ‘ejaculació tàntrica’.

En el curs de massatge de lingam veurem diversos aspectes del massatge tantra, aquests són els més importants:

  • Massatge tàntric per a homes
  • Meditació tàntrica
  • Ioga sexual
  • Massatge Lingam
  • Sanació sexual per a homes

Duració: 8 hores

Horari: A concretar

Tots els seminaris de Sanango estan fets amb molt d’amor, per donar a conèixer tots els aspectes del Tantra. Des del hatha ioga, la medicina ayurveda, fins el massatge i el sexe tàntric. Recorda que la sexualitat només és una part del que estudia el tantrisme. Un iogui tàntric utilitza el sexe com un camí més a la realització personal, el samadhi o il·luminació.

Pots contactar si tens algun dubte del camí mística que et proposem i dels tallers de tantra en aquest formulari.