CURSOS TANTRA BARCELONA

A Sanango Barcelona volem facilitar les teràpies naturals a totes les persones interessades en la medicina holística, basada en la naturalesa, l’equilibri entre cos, ment i esperit. La humanitat coneix mètodes de curació amb milers d’anys d’antiguitat, que avui més que mai es fan necessaris per a curar de forma real, abastant els aspectes fonamentals de la salut.

MASSATGE TÀNTRIC – TANTRA – MEDICINA AIURVEDA – IOGA

El Tantra és una filosofia pràctica que prové de la Índia, i engloba diverses disciplines sanadores, les quals, per separat ja poden portar tota una vida perfeccionar. Ens referim al ioga, la medicina Aiurveda, la meditació, el pranaiama, el massatge tàntric i el ioga sexual. Tots, mètodes de sanació han demostrat la seva eficàcia al llarg de la història, i avui dia podem beneficiar-nos d’ells sense el secretisme que han patit.

IOGA: ASANES, PRANAIAMES I MEDITACIÓ

El Ioga se sol confondre amb un exercici per a ser més flexible i relaxar-se una mica, però aquests són només dos dels beneficis de la seva pràctica. De la mateixa manera que el Tai Chi, que és un art marcial, es confon amb una gimnàstica per a gent gran, el hatha ioga és una gran font de salut, que sovint desconeixem.

Les asanes són les postures que es practiquen en les sessions de hatha ioga. Els pranayamas són els exercicis de respiració, concentració i mobilització de prana que es realitzen després de les asanes, o de forma aïllada. La meditació és l’estat en què es redueix el flux de pensament, la respiració i la freqüència cardíaca. Els ioguis arriben a un domini sobrehumà practicant amb regularitat i una correcta guia.

MASSATGE TÀNTRIC A BARCELONA

El massatge tàntric forma part de la sadhana (pràctica tàntrica) de qualsevol iogui, és una forma bella d’exercitar el maneig de l’energia sexual i transcendir bloquejos sexuals, creences limitants o expandir el cos i la ment. Sovint es confon el massatge tàntric amb la totalitat del Tantra, o pitjor encara, es confon amb massatge eròtic o pràctiques sexuals. No obstant això, els massatges tantra no busquen el plaer pel plaer, sinó més aviat sublimar el plaer, per transformar l’energia sexual a font de salut i autoconeixement.

CURSOS TANTRA A BARCELONA

En els cursos de Tantra pots aprendre els aspectes d’aquesta font salut que més ressonin amb el moment de la vida pel qual estiguis passant. Podràs aprendre a donar massatge tàntric, tant per a homes com per a dones, o en parella. També podràs aprendre tècniques de ioga sexual, per millorar la teva sexualitat en solitari o en parella. El ioga sexual és fonamental per poder practicar sexe tàntric real, en rituals com el maithuna, el mahabakti o el ritual de la via de la vall, tots ells plens de màgia sexual.

MEDICINA AIURVEDA

La medicina Aiurveda és part del hatha ioga, o viceversa, en qualsevol cas, per curar no val amb fer les asanes, ja que unes postures o ser més flexible no és suficient. La medicina ayurvèdica pots incorporar a la teva vida sense practicar ioga, o pots incorporar dues i aconseguir una salut de ferro. A l’cuidar el teu cos per dins i per fora, netejaràs i armonizarás tot el pensament.